header-onze-scholen

Nieuws

De Prachtklas ging naar de leerlingen toe!

Suzanne van Steen, mentor van de Prachtklas bij PCBO Amersfoort bracht een bezoekje aan alle 20 leerlingen van de Prachtklas.

Ook groep 7 en 8 weer volledig naar school

Wij hebben besloten om na de voorjaarsvakantie alle basisschool kinderen weer in volledige groepen hele dagen onderwijs te bieden.

Openstelling scholen 15 februari

Onderwijs wordt maandag 15 februari erg lastig gezien de weersomstandigheden. Wanneer er onderwijs geboden kan worden begint de school om 10.00 uur.

Veiligheid voorop voor verantwoord onderwijs bij heropening scholen

Wij zijn blij met het bericht dat de scholen weer open gaan! We hebben de kinderen enorm gemist en doen natuurlijk niets liever dan ze weer op school ontvangen. 

Amersfoortse besturen basisonderwijs en kinderopvang stellen gezondheid voorop

PERSBERICHT | De Amersfoortse schoolbesturen en kinderopvang organisaties zijn enthousiast dat de basisscholen voor de (jongere) kinderen weer open kunnen. 

Webinar: Omgaan met je kind in onzekere tijden

Wekenlang zijn we flexibel en veerkrachtig, maar hebben ook behoefte aan perspectief. Kinderen, ouders en leerkrachten. Daarom organiseert PCBO Amersfoort een inspirerend webinar. 

Amersfoortse schoolbesturen willen opheffing lockdown

PERSBERICHT | Amersfoortse schoolbesturen willen opheffing lockdown voor basisschoolgroepen 1 tot en met 4 zodra de gezondheidssituatie dit toelaat. 

Hé, fijn dat ik je zie

We starten 2021 op unieke wijze. Hoewel het fysiek nu even niet mogelijk is, blijven wij elkaar ‘echt zien’. In een videoboodschap brengt het college van bestuur haar gelukwensen voor het nieuwe jaar voor alle medewerkers van PCBO Amersfoort. 

Een goede kerst en een gezond en hoopvol 2021

De kerstvakantie breekt aan en we gaan bijna dit wonderlijke en bizarre jaar 2020 afsluiten. Een jaar dat gevoelsmatig in februari/maart begon toen de coronapandemie ook ons land bereikte.