header-onze-scholen

Nieuws

Samen werken we aan onderwijskwaliteit

Alle I-coaches, IB-ers en directeuren geven vorm aan de sturing op onderwijsopbrengsten, het zinvol toepassen van het nieuwe onderwijsresultatenmodel, ons ICT-beleid en de versnelde digitalisering.

Kun jij een duidelijke koers uitzetten voor onze ICT

Ben jij een proactieve ICT-coördinator met ambitie? PCBO Amersfoort zoekt een bovenschoolse ICT-er die onze organisatie helpt groeien op ICT-gebied.

Wij staan stil bij de moord op onze Franse collega Samuel Paty

De vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van godsdienst zijn in Nederland een groot goed, een grondrecht beschermd in onze Grondwet. Helaas leveren deze vrijheden soms ook spanning op, dat is de afgelopen week meer dan duidelijk geworden.

Fijne herfstvakantie!

Graag wensen we alle collega’s van PCBO Amersfoort en alle onderwijsprofessionals in Midden-Nederland een fijne herfstvakantie toe. Geniet en blijf gezond! Hartelijke groet, Marie-Elle Bakker & Erik van Lingen.

Nieuw lid College van Bestuur

Per 1 september 2020 is Marie-Elle Bakker benoemd als lid College van Bestuur van PCBO Amersfoort. Samen met Erik van Lingen vormt ze het collegiaal opererend College van Bestuur dat eindverantwoordelijk is voor onderwijs en organisatie van onze scholen.

Onderwijsstaking 30 en 31 januari 2020

De vakbonden hebben een tweedaagse stakingsactie in het onderwijs aangekondigd voor donderdag 30 en vrijdag 31 januari. Ondanks het recent gesloten akkoord blijven de vakbonden oproepen tot acties.