Vacatures

Twee leden Raad van Toezicht gezocht. Profiel: onderwijs en financiën

 In Nieuws

Onze Raad van Toezicht houdt integraal toezicht op het beleid en de uitvoering. Door het verstrijken van de zittingstermijn zijn er twee posities vacant.

Via Colourful People kijkt onze Raad van Toezicht uit naar twee nieuwe leden met een profiel in onderwijs en financiën. Bekijk de uitgebreide informatie. 

Verschillen verrijken onze scholen en maken ons sterker!

Een van de thema’s uit de nieuwe koers van PCBO Amersfoort is geïnspireerd en inclusief onderwijs, waarbij we de nadruk leggen op gelijke kansen. Omdat wij geloven dat verschillen onze scholen verrijken en ons sterker maken, dragen wij actief uit dat wij meer diversiteit verwelkomen. Vanwege de samenstelling van de huidige raad heeft het de voorkeur dat minimaal een van de nieuwe leden ervaring heeft als toezichthouder, een vrouw is, actieve betrokkenheid heeft bij de protestantse kerk en zelf ervaring heeft als bestuurder. Wij nodigen van harte kandidaten uit om te reageren.

Wil je meer weten over PCBO Amersfoort, de Raad van Toezicht en de beschikbare posities? Neem dan contact op met Monique Spaansen, partner bij Colourful People, via M.Spaansen@colourfulpeople.nl

Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent door je brief en CV voor dinsdag 2 juli in te sturen via de website van Colourful People. De intakegesprekken met Monique staan gepland op 8 en 11 juli. De gesprekken met de selectiecommissie vinden plaats op 23 augustus, met als doel de nieuwe leden in oktober te laten starten.